Seul Yunus Emre Enstitüsünde Yaz Dönemi Türkçe Kursları

Yazıcı-dostu sürüm

Türkiye’nin Güney Kore’deki tek resmi kültür merkezi olan Seul Yunus Emre Enstitüsünde çevrim içi Türkçe kursları devam ediyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sebebiyle Güney Kore'de tedbirlerin yeniden sıkılaştırıldığı yaz döneminde Seul Yunus Emre Enstitüsü, daha önce iş birliği protokolü imzaladığı CFL ortaklığı ile dijital ortamdaki derslerine devam ediyor.

Hankuk Yabancı Diller Üniversitesi Türkçe Bölümü öğrencilerinin katılımıyla oluşturulan özel gruplara yönelik düzenlenen yaz dönemi Türkçe kursu, A2 seviyesinde başlatıldı.

Bir ay boyunca hafta içi her gün, üç ders saati olarak planlanan kursa ilgi oldukça yoğun olurken, kursiyerler Seul’un yanı sıra, diğer şehirlerden de katılım sağlıyor.

Canlı olarak gerçekleştirilen derslerde kursiyerlerin dört temel dil becerisinin geliştirilmesine yönelik etkinliklerin yanı sıra başta Zenginleştirilmiş Dijital Kitap olmak üzere Enstitü tarafından hazırlanan yardımcı materyallerin tümünden faydalanılıyor.

Türkiye ve Türkçeye olan ilginin günden güne artmakta olduğu Güney Kore’deki bu talebe Seul Yunus Emre Enstitüsü, çeşitli kurs imkânlarıyla cevap vermeye devam edecek.

 

Diğer Etkinlikler

Güney Kore’de Yunus Emre Enstitüsü bünyesindeki Türkçe kursları tüm hızıyla devam ediyor.

Enstitümüzün 2019 yılından...

Güney Kore’de Türkçeye olan ilgi artıyor! Salgının etkisiyle dijital mecralardaki Türkçe eğitim faaliyetlerine hız...

Geçen yılın yaz aylarından itibaren küresel salgına karşı alınan tedbirler sebebiyle yüz yüze Türkçe derslerine ara...

Türkiye’nin Güney Kore’deki tek resmi kültür merkezi olan Seul Yunus Emre Enstitüsünün ilk çevrim içi Türkçe kursları...