Çevrim İçi Türkçe Kurslarımız Devam Ediyor

Yazıcı-dostu sürüm

Güney Kore’de Türkçeye olan ilgi artıyor! Salgının etkisiyle dijital mecralardaki Türkçe eğitim faaliyetlerine hız veren Yunus Emre Enstitüsü, Seul’de de çevrim içi Türkçe kurslarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kapalı ortamlardaki faaliyetlerin halen sınırlı bir şekilde gerçekleştirilebildiği Güney Kore’de Yunus Emre Enstitüsü, 2021 yılı boyunca Korelilere çevrim içi ortamda Türkçe öğrenme fırsatı sundu.

2021’in son eğitim döneminde, Kasım ayında başlayan Türkçe kursları A1 ve B1 seviyelerinde sürdürülürken, dil öğreniminin önündeki en büyük engeller olan mesafe ve vakit problemleri de ortadan kaldırılıyor.

Kore’nin birçok farklı şehrinden ve farklı yaş gruplarından kursiyerlerin katıldığı kurslarda, dilin yanı sıra Türk kültürü de tanıtılarak iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarının güçlenmesi amaçlanıyor.

Canlı olarak gerçekleştirilen derslerde kursiyelerin dört temel dil becerisinin geliştirilmesine yönelik etkinliklerin yanı sıra başta Zenginleştirilmiş Dijital Kitap olmak üzere Enstitü tarafından hazırlanan yardımcı materyallerin tümünden faydalanılıyor.

Türkiye ve Türkçeye olan ilginin günden güne artmakta olduğu Güney Kore’deki bu talebe Seul Yunus Emre Enstitüsü, gerek yüz yüze sınıflar gerekse çevrim içi kurslarla cevap vermeye devam edecek.
 

Diğer Etkinlikler

Seul Yunus Emre Enstitüsü, Yeonsu Belediyesi ve Hankuk Yabancı Araştırmalar Üniversitesi (HUFS) iş birliği ile Songdo...

Seul Yunus Emre Enstitüsü ve Hankuk University of Foreign Studies Freshman Academy iş birliği ile 10 Şubat 2022...

Seul Yunus Emre Enstitüsü ile Busan Yabancı Araştırmalar Üniversitesinde faaliyet gösteren Akdeniz Araştırmaları...

Seul Yunus Emre Enstitüsü ile Busan Yabancı Araştırmalar Üniversitesi arasında, stajyer değişimi ve iş birliği...

Diğer Etkinlikler

Güney Kore’de Yunus Emre Enstitüsü bünyesindeki Türkçe kursları tüm hızıyla devam ediyor.

Enstitümüzün 2019 yılından...

Türkiye’nin Güney Kore’deki tek resmi kültür merkezi olan Seul Yunus Emre Enstitüsünde çevrim içi Türkçe kursları devam...

Geçen yılın yaz aylarından itibaren küresel salgına karşı alınan tedbirler sebebiyle yüz yüze Türkçe derslerine ara...

Türkiye’nin Güney Kore’deki tek resmi kültür merkezi olan Seul Yunus Emre Enstitüsünün ilk çevrim içi Türkçe kursları...